Hard og enkel hjemmetrening

  • 30.05.2016 - 10:36

Kl 08:08 i dag ganske så nøyaktig var jeg ferdig på trening. Skal ikke nevenes hvor svett og sliten jeg var, samtidig som det føltes kjempe godt ut. Det er hardt når det står på, men stå utrolig deilig når man er ferdig. Hadde ikke jeg fått den god følelsen etter trening, så tror jeg faktisk at jeg ikke hadde orket å trene mer. Det er noe med at man får god samvittighet, vet at man klarte å presse seg selv litt mer enn forrige gang og på toppen av det hele kan man se resultater og fremgang. 

Jeg møtte opp på trening i dag med en skikkelig gangsperr! Det var så vidt jeg kom meg ned på toalettskålen i dag. Hjalp ikke på at jeg gikk mye i går og avsluttet dagen med en tur hvor 418 trappetrinn var inkludert. Hadde også William på magen på turen i går og jeg skal ALDRI legge på meg 10 kg, for det var tungt.

Siden treningen min var så bra i dag har jeg valgt å dele den med dere. Det er ikke jeg som har laget programmet, jeg har fått det fra søsteren min, som har utfordret meg til å fullføre programmet i 12 uker. Det som var fint med programmet var at det bare tar 30 min og man kan gjøre det hjemme. Det er kun på knebøy + strak markløft og sumoknebøy man trenger noe form for vekt. Jeg hadde 1 time på meg så jeg avsluttet økten med intervaller i 30 min. Beina var tunge så det gikk ikke fort på møllen, men gjorde det jeg klarte. Det er jo noe som alle kan gjøre og nå når det er sommer så er det vel perfekt å bruke tiden ute på kondisjonstrening. Her er mitt resultat fra dagens trening. Nå har jeg fått så mye energi etter treningen at jeg er skikkelig giret på å finne på enda flere treningsøkter å gjøre, men må holde meg selv i skinnet, er jo begrenset på hvor mye trening jeg skal ha. Kroppen trenger jo hvile! 

Nå er det avgårde på jobb og vi skal ha ute trening (altså jeg skal kun trene dem), så satser på at jeg får litt farge fra solen også da! Ha en nydelig mandag! 

 

#mamma #trening # mammablogg #aktivmamma #motivasjon #mandag

Dette hjelper for å få maksimalt ut av treningen din.

  • 05.05.2016 - 19:00I dag hadde jeg en slik dag hvor jeg ikke hadde så veldig lyst til å gå på tur, men siden jeg hadde en avtale så gikk jeg ut kl 9. Avtalen møtte ikke opp, noe som gjort meg forbanna. Så jeg begynte å gå turen alene, tenkte at jeg skulle nå gå denne turen når jeg først hadde fått William og meg selv ut så tidlig. Vel det som endte var at jeg begynte på turen, gikk 15 min, før jeg innså at jeg var alt for sur til å fortsette. Da jeg snudde å gikk tilbake kjente jeg at det kom en strøm av dårlig samvittighet for at jeg ikke fullførte. Kroppen er kjempe sliten etter gårsdagens 7 km jogging med vogn og spinning på kvelden. Så jeg måtte minne meg selv på at det er okei å ta en pause. Lå ganske høyt og lenge i makspuls i går, så nå er det bare å få den til å senke seg raskere , så jeg får noen tegn på at jeg bli i bedre form etter hvert, men ting tar tid og det har jeg. Gjør det mest fordi det er gøy, for helt ærlig så har jeg ikke noe særlig mål innenfor trening lenger.


( fra gårsdagens økt)

For når du trener så river du i muskelvev. For å bli sterkere, fortere og sprekere så må kroppen få tid til å reparere seg igjen. Kroppen må få hvile til å gjøre seg i bedre form. Hvis jeg kjører på knall hardt i dag, i morgen og resten av helgen, så vil treningen min mulig få motsatt effekt. Den vil altså ikke klare å bygge seg opp igjen fordi jeg gi den ikke tid og blir stresset.

Når jeg da hadde minnet meg selv på dette, så gikk den dårlige samvittigheten vekk.Helt ærlig hvorfor skal man få dårlig samvittighet for slikt? Fordi man ikke trener en dag eller tar seg en restitusjonsøkt (lav intensitet) så har man liksom ikke vært flink. Nei, slike ting må vi legge fra oss. Det har seg slik at det er bedre å levere kvalitet når du først trener enn å trene etter kvantitet. De fleste kommer faktisk langt med 3 harde/ skikkelige økter i uken. Selv om man har "hviledag" så betyr jo det ikke at man ikke skal gjøre noe. Det betyr bare at du holder lav intensitet og ikke kjører på den dagen. 

Så jeg kom meg hjem med god samvittighet i et skikkelig loffetempo og spise lunsj med god samvittighet, Slik skal det gjøres! Nå skal jeg videre og nyte en kveld med beste venninnen min, vi skal mimre litt tilbake i tid, så jeg og William skal sove der. Slik som gamle dager .

Gøy trening

  • 31.03.2016 - 22:08

Til tross for at jeg ikke kom meg på trening i dag så vil jeg blogge om det.  Jeg var våken og klar for å dra, men mamma nektet meg siden jeg var så trøtt. Jeg fikk så legge meg og sove til 09 30. Herlig!

video:video

Jeg  glemmer av og til at det skal vært gøy å trene. Det er ikke som om at jeg ikke liker å trene, jeg elsker det, men jeg glemmer at det skal være gøy. Jeg vet ikke hvordan  jeg skal forklare det, men de siste dagene har jeg følt denne gøyen.

Det er så mye mer motiverende å gå på trening og tur med noen andre. Det at man får dette ekstra pushet samtidig som man får vært sosial.   Både på styrke og tur har jeg gjort det med mamma.

Jeg trenger en treningsvenninne  tror jeg. Jeg tror det er det jeg mangler.

Jeg er så motivert  nå til å fortsette. Jeg er så motivert at jeg vurderer å gå på gruppetimer eller  noe slikt. Jeg  gruer meg til mamma skal dra hjem. Hun er virkelig en motivasjonsfaktor som jeg trenger for komme meg ut mer.

#mamma #trening #motivasjon #mammablogg

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits