TOTALT HÅPLØS

  • 05.11.2016 - 21:08

Nok en dag er over og for dem som har fulgt meg på www.Tineheimdal.no i det siste så vet dere at jeg har prøvd å følge en diett og har blandt annet laget noe videoer angående den. Det går ikke så bra nå fortiden. Jeg har gått på en "snop-smell" og jobber hardt med å komme meg ut fra den. Jeg lover meg selv hver eneste dag at jeg skal skjerpe meg. Jeg vet at planen min ikke er noe særlig vanskelig å følge, den inneholder vanlig mat og jeg er aldri sulten når jeg følger den. 

Det hele spiller bare på viljestyrke og jeg begynner å lure på om jeg virkelig har så lyst å nå målet mitt som jeg trodde. Betyr det virkelig mindre  snop 2 ganger i uken? Er jeg mer fornøyd med meg selv enn det jeg tror ? Hvorfor får jeg da disse skikkelig down periodene mine hvor jeg hater absolutt alt med kroppen min ? Hvorfor kan jeg ikke da være fornøyd nesten hele tiden med meg selv ? Være stolt ? Være lykkelig over kroppen min ? Jeg er jo lykkelig for alt annet i livet mitt. Det er absolutt ikke noe annet en kroppen eller selvfølelsen min jeg har lyst til å forandre på. 


Jeg føler meg litt håpløs faktisk. Jeg som egentlig er så motivert. Jeg får finne ut av dette. Jeg må sitte meg ned å tenke. Finne ut hva jeg vil.  I mellomtiden leser jeg og spiser japp. Jeg skal holde dere oppdatert og komme med et innlegg som er koselig og med bilder imorgen. Det er godt å få skrive ut om dette. Jeg får løsnet litt på tankene og plutselig når jeg skriver kjenner jeg at motivasjonen og lysten på målet kommer tilbake. Hva er det som skjer? Hvorfor klarer jeg ikke ellers å være sterk da? 

 

Annerledes pizza

  • 05.11.2016 - 20:11

I dag har vi hatt besøk av en kompis og en venninne av ham. I den anledning lagde jeg en ny pizza forhold til den jeg pleier å lage.  En pizza med mindre kjøtt og mer grønnsaker. Jeg fikk god tilbakemelding på den og derfor kan jeg vel dele den her. 

Pizzaen er ikke noe avansert, men kan nok gjøres mer avansert og "sunnifisert". Uansett om helge pizza mener jeg denne er HELT innafor.
 

Du trenger :
Pizzabunn( jeg kjøpte ferdig peppes bunn)
1 Kyllingfilet
1/2 boks philadelphia hvitløk og urter
Paprika
Tomat
Sjampinjong 
Løk
Ost
Krydder

Slik gjør du:
1.Skru ovnen på 200 grader.
2. Klar gjør deigen og smør ut en godt lag med philadelphia smørosten. Det er denne som sitter god smak på pizzaen.
3.Kutt opp kyllingfilet i mindre biter, stek den i litt olje og krydre med ønsket krydder. Jeg brukte hvitløkspepper.
4. Kutt grønnsaker og spre dem ut over bunnen. Ha på kyllingfilet og ost.
5. Ha den i steke ovnen til bunnen ser stekt ut og ost er smeltet .
6. Nytes som den er eller med rømmedressing.

 

Tine

Velkommen24 år fra Bergen. Bloggen handler om livet mitt som mamma, med hovedvekt på kosthold og trening.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits