Gøy trening

  • 31.03.2016 - 22:08

Til tross for at jeg ikke kom meg på trening i dag så vil jeg blogge om det.  Jeg var våken og klar for å dra, men mamma nektet meg siden jeg var så trøtt. Jeg fikk så legge meg og sove til 09 30. Herlig!

video:video

Jeg  glemmer av og til at det skal vært gøy å trene. Det er ikke som om at jeg ikke liker å trene, jeg elsker det, men jeg glemmer at det skal være gøy. Jeg vet ikke hvordan  jeg skal forklare det, men de siste dagene har jeg følt denne gøyen.

Det er så mye mer motiverende å gå på trening og tur med noen andre. Det at man får dette ekstra pushet samtidig som man får vært sosial.   Både på styrke og tur har jeg gjort det med mamma.

Jeg trenger en treningsvenninne  tror jeg. Jeg tror det er det jeg mangler.

Jeg er så motivert  nå til å fortsette. Jeg er så motivert at jeg vurderer å gå på gruppetimer eller  noe slikt. Jeg  gruer meg til mamma skal dra hjem. Hun er virkelig en motivasjonsfaktor som jeg trenger for komme meg ut mer.

#mamma #trening #motivasjon #mammablogg

Fargede frokostegg

  • 24.03.2016 - 13:43

I dag har vi sovet lenge. Vi stod ikke opp før kl 10. Vi bestemte oss i går at  vi skulle gå på trening i kveld slik at vi kunne sitte oppe og se film. Det er  stille på treningssenteret nå i påsken  så i 21 tiden tenker vi at det er fint  å gå.

Til frokost  i dag hadde jeg lyst til å være litt kreativ, men jeg manglet konditorfarge, så jeg måtte finne andre løsninger. Siden vi skal holde planen vår i påsken, så vil jeg heller lage den maten vi spiser gøyere. Jeg lagde  for mange år siden fargede egg så det stod på planen i dag.

For å lage eggene trenger man bare å tilsette konditorfarge  i vannet som man koker eggene i. Siden jeg ikke hadde konditorfarge så brukte jeg blåbærsyltetøy ( noe som funket dårlig og eggene  ble svart) og løkskall  for å få gult egg. Eggene tar Ingen smak av det du tilsetter i vannet.

Vi lagde også frokostjuice som vi hadde til toast. Jeg slo sammen 2 av 5 måltider slik at jeg fikk litt mer mat til frokosten. Dette funker fint når vi står opp så seint.

Nå skal vi ut en tur og kose oss mens det enda er opphold. Føles veldig rart ut å ikke skulle på jobb i kveld og jeg er spent på hvordan det blir nå når jeg skal ha fri i 11 dager! Blir som å ha 11 lørdager.

#frokost #påske #mamma #mammablogg #sunn #mat

Frokost- og grønnsaksjuice

  • 23.03.2016 - 17:23

Endelig! Endelig fikk vi kroppene våres opp fra sengen kl 05:00 i dag og kom oss på trening. Denne uken har jeg egentlig hatt litt lite giv til å komme meg på trening. Jeg har hatt mer lyst til å gå tur enn å løfte tungt. Jeg elsker jo å trene styrke og det gir meg så utrolig mye, men inni mellom så kommer slike dager. Det jeg har synes har vært litt merkelig er at jeg har fått det nå når jeg er inni en god periode. Nå øker jo vektene så bare juling og teknikken blir bedre og bedre for hver uke. I dag var det tung markløft, så jeg hadde 3x5 100kg. Det begynner å komme seg og jeg ser virkelig frem til den dagen jeg kan marke 100kg + på 5 reps igjen.

video:20160323065442 1

Etter treningen hadde vi INGEN planer og gjett om det er deilig! Deilig å vite at jeg skulle få være sammen med Vegard og William helt fram til jobben nå i kveld. Jeg sovnet selvfølgelig på sofaen, men den tiden jeg har vært våken har jeg kost meg med dem. Vi tok oss også en handletur. Siden alt skal være stengt i påsken av butikker er det greit å ha noe mat. Vi har ikke handlet inn noe spesielt til påsken. Rett og slett fordi vi ikke trenger det og vi har ikke noe store tradisjoner der. Så her i gården blir kosten vår fulgt som vanlig.  

Jeg hadde lyst å lage noe nytt i dag så derfor kom vi på etter treningen at vi skulle gå hjem og bruke juicemaskinen vår. 

Så da ble det disse to herligheten her. Den orange er frokostjuice og den grønne er grønnsaksjuice. Jeg ville ikke ha noe mer mye frukt i fordi jeg vi lære meg å lage gode juicer med bare grønnsaker også vil jeg ikke "ofre" noen karbohydrater fra planen bare for å få frukt oppi glasset mitt. Hørtes litt spesielt ut når jeg skrev det nå,men det er sannheten. Fikk meg uansett en stor dose med vitaminer og mineraler i glasset. Frokostjuicen består av (orange):
- 2 appelsiner
-2 epler
-2 gulerøtter
- ananas ( bruke litt fra en hermetikkboks)Grønnsaksjuicen består av:
-1/2 brokkoli
- 1/2 salathode
- 3 never spinat
- 1/2 lime
-1/2 agurk


Jeg har brukt en juicemaskin, men det er absolutt muligheter for å kjøre dette i en blender og sile ut saften etter på om man ikke vil ha drikken mer i smoothie form. Isbiter har jeg oppi fordi juicen er MYE bedre kald! Jeg liker også å drikke den med sugerør da det dannes et type "skum" på toppen av juicen. 


#mat #trening #mammablogg #juice #mamma 

 

Gjør dette!

  • 16.03.2016 - 10:02

Planlegging  er så gull verd og nå i det siste har det gjort hverdagen min så mye bedre og lettere. Tenker ikke på kosten lenger så og si. Alt går automatisk.

Hvordan og hvorfor ? Fordi jeg har planlagt dagen før. Min beste venninne var på besøk i helgen og hun ga meg en kjempe ide  hvorfor tanken ikke har slått meg før aner jeg ikke.

Lompewraps  ferdig i kjøleskapet.

Du trenger :
Aleminumsfolie
Grønnsaker
Kjøtt :skinke,karbonadedeig , kylling
Lomper
Evt ost/rømme

Legg lompene  på folien og fyll dem med grønnsaker. Jeg har laget mine som tacowraps. Steik det kjøttet du vil ha og ha på krydder. Tacokrydder  og pizzakrydder var perfekt å bruke

Rull sammen lompene i folien som om du lager kebab.
Så har du de klar til sulten kommer. Disse kan du lage dagen før også, de holder seg fint en dag i kjøleskapet.

#mamma #kosthold #tips #vektnedgang #fitness #mammablogg

Kesamlapper!

  • 03.03.2016 - 13:55

I dag når jeg våknet hadde jeg en sann følelse på at det ikke var noe jeg hadde lyst på. Jeg viste jeg måtte ha i meg frokost, men ikke hadde jeg lyst på brød/knekkebrød, havregrøt, yoghurt eller noe av det vi har i kjøleskapet...Slike dager er noe herk, men så tenkte jeg "hmm pannekaker?". Jeg endte dermed opp med at  jeg fikk mikser noe bedre enn pannekaker, nemmelig Mager kesamlapper!
Skal ærligtalt si at jeg var litt skepisk i begynnelsen og hadde en følelse av at disse må svømme i syltetøy for å smake godt, men steike de er virkelig best uten noe som helst på! Kjempe gode og så lett å lage !

Du trenger:
1 lime
1dl hvetemel
2 egg
1 boks mager kesam
2ts bakepulver
2ts vaniljesukker
2ss sukker/sukrin gold

Press saften ut av limen og rør alt sammen til en god røre. Røren skal bli til ca 12 lapper. Stekes i litt smør hvis ikke man har sann steikepanne som ikke trenger "smørning". Så er det bare å nyyyte dette til frokost, lunsj eller som noe godt foran tv i kveld. Lager du 12 stk så har du ca 64 kcal  i hver. #mammablogg #sunnmat #tine #mamma #kesam #kosthold #sunn 
#fitness

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits