Protein skalker og Smoothiebowl

  • 25.04.2016 - 09:22

God morgen! 
Etter 5 timers søvn i natt fordi vi kom så sent hjem fra Bergen, så var vi på beina. En søvnig Vegard fikk på kaffemaskinen, mens jeg stod på badet og prøvde å våkne med å dynke ansiktet med kaldt vann. Vi vet at det er helt forferdelig den første halv timen etter vi har stått opp og jeg er sikker på at han har like mange unnskyldninger i hodet som meg,  for hvorfor vi ikke burde trene akkurat kl 6. Vel, likevel motiverer vi hverandre til å komme oss på trening og dagen bli mye bedre med en gang. 

Det å trene om morgningen gjør noe med oss. Jeg er glad resten av dagen, mye fordi jeg vet jeg slipper å stresse med å planlegge inn treningen, det sies at man får en glød av det å trene (så hvem vil ikke gløde igjennom resten av dage?) og man føler seg mye mer opplagt. Jeg har ikke hoppet over noe frokost i dag heller.  Treningen blir som oftest mye bedre med litt mat i magen, om det ikke er så mye så hjelper litt. 

I dag var det protein skalker med kremost krydder som stod på planen. Var en periode for lenge siden jeg spise mye av dette og jeg har som alt annet glemt hvor godt det smaker. Protein skalkene er laget av mye korn og soya protein så de metter godt og gir meg energi ut over morgenkvisten. Prøvde meg også på litt koksmelk i kaffen i dag, men tror jeg tok for lite eller at det var helt feil å bruke lett kokosmelk. Så jeg får prøve igjen før jeg dømmer den. 


Til tross for at jeg hadde mat i magen i dag så var det ikke den beste treningen jeg har hatt. Har enda gangsperr i magen fra økten på onsdag, så jeg slet med å holde mage og rygg i knebøy. Det er en så umotiverende følelse man får når man bøyer med 20kg mindre enn det man gjorde for 4 uker siden.  Det er nå lov å ha slike dager, så jeg fullførte, men skal innrømme at det var en tung trening. Er ikke alltid kroppen vil spille på lag med meg, men jeg fullførte og det føles bra ut nå.

Treningen i dag bestod av
Knebøy
Lårcurl
Rygghev
Tåhev
Beinhev
Skrå situps


Vi kjører supersett på 2 og 2 øvelser, med 4 sett og 6-8 reps. Vi følger et program som charles poliquin har laget. Blir spennende å se hvor det tar oss, det gøyeste er å få trene sammen med Vegard. Det blir som en ekstra kjærestetid, selv om vennene hans er der. Jeg sitte veldig pris på all tid jeg får med Vegard, har er ikke bare kjæresten min, men også min bestevenn. Da jeg kom hjem kjente jeg litt at lysten etter noe godt sitter igjen etter helgen, så jeg lagde meg smoothiebowl og nå er det ikke noe sug der. Godt er det! Nå er det bare å kommer seg igjennom resten av uken med fornuftige valg for kroppen, så har jeg all grunn til å være stolt over det. 

William har vært med på trening i dag også og er som vanlig en fryd å ha med seg. Etter trening mens vi ventet på at Vegard skulle dusje ferdig fikk han komme på fanget mitt og kose litt. Han begynner å bli skikkelig gøy å være med, endelig så gir han så utrolig mye igjen og jeg kjenner kjærligheten blomstrer mer og mer for hver dag.
                  
 #mammablogg #kosthold #sunn #sunnmat #trening #mamma

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits