TOTALT HÅPLØS

  • 05.11.2016 - 21:08

Nok en dag er over og for dem som har fulgt meg på www.Tineheimdal.no i det siste så vet dere at jeg har prøvd å følge en diett og har blandt annet laget noe videoer angående den. Det går ikke så bra nå fortiden. Jeg har gått på en "snop-smell" og jobber hardt med å komme meg ut fra den. Jeg lover meg selv hver eneste dag at jeg skal skjerpe meg. Jeg vet at planen min ikke er noe særlig vanskelig å følge, den inneholder vanlig mat og jeg er aldri sulten når jeg følger den. 

Det hele spiller bare på viljestyrke og jeg begynner å lure på om jeg virkelig har så lyst å nå målet mitt som jeg trodde. Betyr det virkelig mindre  snop 2 ganger i uken? Er jeg mer fornøyd med meg selv enn det jeg tror ? Hvorfor får jeg da disse skikkelig down periodene mine hvor jeg hater absolutt alt med kroppen min ? Hvorfor kan jeg ikke da være fornøyd nesten hele tiden med meg selv ? Være stolt ? Være lykkelig over kroppen min ? Jeg er jo lykkelig for alt annet i livet mitt. Det er absolutt ikke noe annet en kroppen eller selvfølelsen min jeg har lyst til å forandre på. 


Jeg føler meg litt håpløs faktisk. Jeg som egentlig er så motivert. Jeg får finne ut av dette. Jeg må sitte meg ned å tenke. Finne ut hva jeg vil.  I mellomtiden leser jeg og spiser japp. Jeg skal holde dere oppdatert og komme med et innlegg som er koselig og med bilder imorgen. Det er godt å få skrive ut om dette. Jeg får løsnet litt på tankene og plutselig når jeg skriver kjenner jeg at motivasjonen og lysten på målet kommer tilbake. Hva er det som skjer? Hvorfor klarer jeg ikke ellers å være sterk da? 

 

Tine

Velkommen24 år fra Bergen. Bloggen handler om livet mitt som mamma, med hovedvekt på kosthold og trening.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits