Hard og enkel hjemmetrening

  • 30.05.2016 - 10:36

Kl 08:08 i dag ganske så nøyaktig var jeg ferdig på trening. Skal ikke nevenes hvor svett og sliten jeg var, samtidig som det føltes kjempe godt ut. Det er hardt når det står på, men stå utrolig deilig når man er ferdig. Hadde ikke jeg fått den god følelsen etter trening, så tror jeg faktisk at jeg ikke hadde orket å trene mer. Det er noe med at man får god samvittighet, vet at man klarte å presse seg selv litt mer enn forrige gang og på toppen av det hele kan man se resultater og fremgang. 

Jeg møtte opp på trening i dag med en skikkelig gangsperr! Det var så vidt jeg kom meg ned på toalettskålen i dag. Hjalp ikke på at jeg gikk mye i går og avsluttet dagen med en tur hvor 418 trappetrinn var inkludert. Hadde også William på magen på turen i går og jeg skal ALDRI legge på meg 10 kg, for det var tungt.

Siden treningen min var så bra i dag har jeg valgt å dele den med dere. Det er ikke jeg som har laget programmet, jeg har fått det fra søsteren min, som har utfordret meg til å fullføre programmet i 12 uker. Det som var fint med programmet var at det bare tar 30 min og man kan gjøre det hjemme. Det er kun på knebøy + strak markløft og sumoknebøy man trenger noe form for vekt. Jeg hadde 1 time på meg så jeg avsluttet økten med intervaller i 30 min. Beina var tunge så det gikk ikke fort på møllen, men gjorde det jeg klarte. Det er jo noe som alle kan gjøre og nå når det er sommer så er det vel perfekt å bruke tiden ute på kondisjonstrening. Her er mitt resultat fra dagens trening. Nå har jeg fått så mye energi etter treningen at jeg er skikkelig giret på å finne på enda flere treningsøkter å gjøre, men må holde meg selv i skinnet, er jo begrenset på hvor mye trening jeg skal ha. Kroppen trenger jo hvile! 

Nå er det avgårde på jobb og vi skal ha ute trening (altså jeg skal kun trene dem), så satser på at jeg får litt farge fra solen også da! Ha en nydelig mandag! 

 

#mamma #trening # mammablogg #aktivmamma #motivasjon #mandag

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits