S.Ø.N.D.A.G

  • 01.05.2016 - 13:55

Våknet tidlig i dag av William som lå å snakket alene i sengen. Vi var lite giret på å stå opp så vi tok å ga William en flaske melk og la han i mellom oss. Alle tre sovnet og våknet igjen kl 10. I dag var det den dagen hvor jeg bare er glad for ingen spesiell grunn. Så det første jeg gjorde mens jeg lagde frokost var å lage med noen knekkebrød. Har lenge leitet etter knekkebrød med skikkelig salt smak, synes ikke dem i butikken er noe særlig salte. Hva er vel da bedre enn å lage sine egne ? Lagde også et brett med litt annen kryddersmak. 

Disse var skikkelige gode og lette å lage. Det er bare en haug med frø som har lagt i kaldt vann i løpet av natten og fått trukket til seg alt vannet.
Du kan bruke alle frøene som du liker.
Jeg har brukt to bakepapir for å kjevle ut knekkebrødene slik at de ble tynne, 35 min i ovnen på 175 grader.

Til frokost ble det noe av det jeg elsker mest her i verden, servelat og egg. Det å ta seg tid til å lage en skikkelig frokost og bli litt bortskjemt av den inni mellom tror jeg aboslutt er viktig. Frokost er for meg det beste og viktigste måltidet i løpet av dagen. For meg er det akkurat som om frokosten sitter litt stemningen på hvordan dagen skal bli. Denne frokosten sitter så lenge magen, er vel bare øynene som blir mett fort nok her. 
Nå skal vi ut i fineværet og leke litt. Tenkte å ta William bort på gresset så han fikk føle og se litt på det. Det er jo ikke så store ting som skal til for at han blir fascinert. Ønsker dere alle en kjempe fin søndag!

 

 

 

#mamma #mammablogg #sunn #kosthold #fit #branok #fitnok #helse #sunnmat #mat 

Inger Marie Hammer

01.05.2016 kl.18:16

Det så kjempe godt ut! Ha en super søndag <3

Realhousewife

01.05.2016 kl.23:39

Så utrolig gode de knekkebrødene så ut! Må virkelig prøve å lage knekkebrød selv en dag, alle skryter jo sånn at hjemmelagede knekkebrød :P

Veldig fine bilder forresten, fikk veldig følelsen av god stemning! :)

Marlene

03.05.2016 kl.17:12

mm, det så godt ut! Utrolig godt med sånne morninger!
Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits