Søndags mat

  • 24.04.2016 - 12:20

Er det noe som er deilig på søndager så er det fargerik og lett mat. Det å spise noe lett og sunt gjør dagen mye bedre. Kroppen føles også så mye lettere ut, spesielt om man har hatt en helg med snop og "tyngre mat".

Skyr sitron, absolutt favoritt, vannmelon som endelig har kommet i butikken og så klart en kopp kaffe, var frokosten i dag. Drakk et glass med vann med en gang jeg stod opp så jeg vet jeg har fått i meg noe fornuftig væske. Merker stod forskjell når jeg ikke drikker nok vann om dagen. Så er det også så mye lettere å drikke kaffe og te igjennom dagen, i stedet for vann.

Til lunsj var det salat noe som helt ærlig er lenge siden jeg har spist. Gud så deilig og forfriskende det var. Jeg skal spise salat oftere, det får være en notat til meg selv. Blir så lett enveis kjørt på mat som man spiser til frokost og lunsj.

Mett i magen og bilen er pakket for hjemreise fra Bergen til Ålesund, så da er det bare til å hive på seg solbrillene og  sitte i bilen i 8 timer.

Ønsker alle en nydelig søndag!

#kosthold #sunnmat #mat #helse #mamma #mammablogg

lisarorvik

24.04.2016 kl.12:30

Dette aå kjempe godt ut :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits