Sunn og lett mat

  • 13.04.2016 - 12:04

Opp kl 5 i dag var jeg. Siden søndag  har jeg hatt lyst til å lage meg en omelett,men var ikke før i dag jeg gjorde det. Vi skulle på trening i dag, men kroppen min orket ikke, jeg hadde en så sterk følelse over at jeg er ikke i stand til å trene da.

Siden jeg vanligvis ikke får denne følelsen så valgte jeg å lytte til kroppen min. Så rett før vi skulle ut døren da sa jeg  fra at jeg ikke blir med. Angrer jeg ? Nei. Jeg må lytte til kroppens signaler.

Har jeg lyst å trene nå ? Ja
Har jeg tid før jobb? Nei
Så da blir det nok pause i dag.

Jeg fylte  omeletten med det jeg hadde av grønnsaker i kjøleskapet. Jeg har brukt 2 egg, sopp, paprika, tomat og pizza krydder.

Merker at når jeg har det bra og er ekstra lykkelig så får jeg lyst til å lage mat. Lage alle måltidene mine, kose meg med det og prøve nye ting.

Først ut er denne suppen. Utgangspunktet var blomkålsuppe, men skal si at resultatet er vel mer grønnsaksuppe med melk. God var den uansett. Puttet i masse grønnsaker slik at den metter godt. Hadde jeg hatt kyllingfilet eller svin så hadde jeg puttet det i.

Siden været har kommet seg ute så lagde jeg med en forfriskende smoothie som skal inntas en gang i løpet av dagen. Her er det jordbær,eple og sitron i.

#kosthold #mamma #mammablogg #fitness #sunn #sunnmat

changes4life

13.04.2016 kl.14:00

Lurt av deg å lytte til kroppen :) Jeg har gått på den smellen før, og det kan ødelegge mer enn man aner :P

Tine

14.04.2016 kl.22:48

ja har vært over trent en gang og aldri mer ! er best å lytte til kroppen :)

changes4life

14.04.2016 kl.22:48

Helt klart :)
Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits