Fargede frokostegg

  • 24.03.2016 - 13:43

I dag har vi sovet lenge. Vi stod ikke opp før kl 10. Vi bestemte oss i går at  vi skulle gå på trening i kveld slik at vi kunne sitte oppe og se film. Det er  stille på treningssenteret nå i påsken  så i 21 tiden tenker vi at det er fint  å gå.

Til frokost  i dag hadde jeg lyst til å være litt kreativ, men jeg manglet konditorfarge, så jeg måtte finne andre løsninger. Siden vi skal holde planen vår i påsken, så vil jeg heller lage den maten vi spiser gøyere. Jeg lagde  for mange år siden fargede egg så det stod på planen i dag.

For å lage eggene trenger man bare å tilsette konditorfarge  i vannet som man koker eggene i. Siden jeg ikke hadde konditorfarge så brukte jeg blåbærsyltetøy ( noe som funket dårlig og eggene  ble svart) og løkskall  for å få gult egg. Eggene tar Ingen smak av det du tilsetter i vannet.

Vi lagde også frokostjuice som vi hadde til toast. Jeg slo sammen 2 av 5 måltider slik at jeg fikk litt mer mat til frokosten. Dette funker fint når vi står opp så seint.

Nå skal vi ut en tur og kose oss mens det enda er opphold. Føles veldig rart ut å ikke skulle på jobb i kveld og jeg er spent på hvordan det blir nå når jeg skal ha fri i 11 dager! Blir som å ha 11 lørdager.

#frokost #påske #mamma #mammablogg #sunn #mat

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits