Frokost- og grønnsaksjuice

  • 23.03.2016 - 17:23

Endelig! Endelig fikk vi kroppene våres opp fra sengen kl 05:00 i dag og kom oss på trening. Denne uken har jeg egentlig hatt litt lite giv til å komme meg på trening. Jeg har hatt mer lyst til å gå tur enn å løfte tungt. Jeg elsker jo å trene styrke og det gir meg så utrolig mye, men inni mellom så kommer slike dager. Det jeg har synes har vært litt merkelig er at jeg har fått det nå når jeg er inni en god periode. Nå øker jo vektene så bare juling og teknikken blir bedre og bedre for hver uke. I dag var det tung markløft, så jeg hadde 3x5 100kg. Det begynner å komme seg og jeg ser virkelig frem til den dagen jeg kan marke 100kg + på 5 reps igjen.

video:20160323065442 1

Etter treningen hadde vi INGEN planer og gjett om det er deilig! Deilig å vite at jeg skulle få være sammen med Vegard og William helt fram til jobben nå i kveld. Jeg sovnet selvfølgelig på sofaen, men den tiden jeg har vært våken har jeg kost meg med dem. Vi tok oss også en handletur. Siden alt skal være stengt i påsken av butikker er det greit å ha noe mat. Vi har ikke handlet inn noe spesielt til påsken. Rett og slett fordi vi ikke trenger det og vi har ikke noe store tradisjoner der. Så her i gården blir kosten vår fulgt som vanlig.  

Jeg hadde lyst å lage noe nytt i dag så derfor kom vi på etter treningen at vi skulle gå hjem og bruke juicemaskinen vår. 

Så da ble det disse to herligheten her. Den orange er frokostjuice og den grønne er grønnsaksjuice. Jeg ville ikke ha noe mer mye frukt i fordi jeg vi lære meg å lage gode juicer med bare grønnsaker også vil jeg ikke "ofre" noen karbohydrater fra planen bare for å få frukt oppi glasset mitt. Hørtes litt spesielt ut når jeg skrev det nå,men det er sannheten. Fikk meg uansett en stor dose med vitaminer og mineraler i glasset. Frokostjuicen består av (orange):
- 2 appelsiner
-2 epler
-2 gulerøtter
- ananas ( bruke litt fra en hermetikkboks)Grønnsaksjuicen består av:
-1/2 brokkoli
- 1/2 salathode
- 3 never spinat
- 1/2 lime
-1/2 agurk


Jeg har brukt en juicemaskin, men det er absolutt muligheter for å kjøre dette i en blender og sile ut saften etter på om man ikke vil ha drikken mer i smoothie form. Isbiter har jeg oppi fordi juicen er MYE bedre kald! Jeg liker også å drikke den med sugerør da det dannes et type "skum" på toppen av juicen. 


#mat #trening #mammablogg #juice #mamma 

 

Tine

Velkommen23år, bor i Ålesund. Mamma til en liten gutt født i oktober 2015 Elsker å trene og jobber med å endre synet på kroppen min..

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits